Stichting Puppy Rescue Team werkt samen met dierenbeschermers in Roemenie- Italië en Griekenland.

Ons team heeft als doel het helpen van deze pups, ze te redden van een langzame dood en ze een kans op een mooi leven te geven. 

Samen zorgen we ervoor dat kwetsbare puppy's een mooie toekomst tegemoet gaan!
Dit kunnen we niet alleen, hier hebben we uw hulp bij nodig!

Puppy Rescue Team is een organisatie met alleen vrijwilligers, wat betekent dat we geen winst maken. Alles wat bij ons binnenkomt aan donaties gaat naar de honden. 

Van uw donatie

kunnen wij de hondjes in Roemenië- Italië en Griekenland helpen met de nodige medische zorg en voor voer waar bijna altjd een tekort aan is. 

Maar we hebben nog een ander belangrijk doel: Steriliseren van de honden daar! Moeder honden worden vaak niet gesteriliseerd met als gevolg dat hele nesten pups geboren worden. De pups

krijgen een gouden mand, de moederhond wordt gesteriliseerd en komt via een andere stichting naar Nederland toe. Wilt u ons helpen met een donatie? Elke euro is meer dan welkom!

hondVoerbak


anbi logo.480x0

Wij zijn in het bezit van een ANBI status. Een ANBI mag geen winst maken met het geheel van haar activiteiten die het algemeen belang
dienen’. 


Doneren - Sponsoren

Betaal met iDEAL

PayPal tr

 
Na het invullen van het bedrag
klikt u op de knop "verder"
Hier kunt u kiezen of u met PayPal of Ideal uw gift wilt overmaken.

 


 Het zou fijn zijn

als u maandelijks een bedrag kunt schenken aan onze stichting. Dankzij deze donaties kopen wij o.a. voer, tuigjes, medicatie en doneren we geld voor sterilisaties.
Dit kan via een automatische incasso of via een eenmalige storting op NL72ABNA0822326949
abnamro 200x60

Ook kan je een artikel kopen in ons winkeltje. Alle opbrengsten daarvan gaan naar schoolprojecten in de landen waar wij onze pups vandaan halen.

Namens alle puppies en mama hondjes, dank jullie wel.

Bedankt