krantennieuws4

Puppy rescue team paw

Bus

hondjes

Lieve mensen,

Graag jullie (uw) aandacht voor het volgende:

In de Zuidelijke regio Calabrië in de voet van Italië bevinden zich veel zwerfhonden.
Het leed onder hen is groot. Een klein groepje dierenbeschermers is hier dagelijks actief om de dieren in nood te helpen. Onder hen is Anna Slniecko, een vrouw die samen met haar echtgenoot tientallen zwerfhonden opvangt in en om haar huis. De honden worden hier goed verzorgd en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben.
Helaas heeft de lokale bevolking geen interesse in zwerfhonden en al helemaal niet in het adopteren van deze dieren.
Om deze reden worden hier in Nederland baasjes voor ze gezocht.

Stichting Puppy Rescue Team werkt sinds 2018 samen met Anna.
De stichting plaatst jaarlijks ongeveer 100 pups in Nederlandse gezinnen en doet dit op een verantwoorde wijze. Volgens de strenge eisen van de NVWA, die verantwoordelijk is voor de import van dieren naar Nederland.

 

 

 

 

landkaart

 

Er is veel vraag naar de honden/pups van Anna en regelmatig vinden er transporten plaats vanuit Zuid-Italië naar Nederland. Helaas zijn deze organisaties niet altijd even betrouwbaar.
Stichting Puppy Rescue Team heeft daarom besloten in de toekomst zelf zorg te dragen voor het vervoer van haar honden. Het plan is ontstaan om een bus aan te schaffen en deze geschikt te maken voor het vervoer van de dieren.
Hier komt nogal wat bij kijken, denk aan het inbouwen van speciale kennels, het aanbrengen van dakventilatie en airco, een anti slipvloer, verlichting in de bus en de keuring van de bus door het RDW.

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons willen helpen met het realiseren van deze bus. 

Puppy Rescue Bus

De geschatte kosten zijn: € 8000,00   Ieder bedrag is welkom.  Uiteraard willen wij iets terugdoen in de vorm van het plaatsen van uw

(bedrijfs)naam op onze Wall off Sponsors en op onze website.

Bedankt voor jullie (uw) aandacht.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Wil je ons alsjeblieft sponseren voor de transportbus Puppy Rescue Team

https://tikkie.me/pay/k9rm35s7ddt2772v9k03

 

Wil je ons alsjeblieft € 50,00 betalen voor 'Sponsor kennel voor 1 jaar.' via
 

Vriendelijke groet,

Carla Meeuwsen
Puppy Rescue Team
NL72 ABNA 0822 3269 49


 

Puppy rescue team Vico1

Puppy rescue team paw

Dino

Soms kom je gewoon woorden tekort voor al het dierenleed wat je tegen komt. Dan denk je dat je alles al hebt gezien en dan wordt je weer heel hard met je neus op de feiten gedrukt. Met grote moed heeft Anna in Italië 4 pups weten te redden bij een hele kwaadaardige man. Vraag niet hoe maar het was ze gelukt om ze bij hem weg te krijgen. Met 3 van hen gaat het goed maar nummer 4 had niet zoveel geluk. De man heeft het arme ding zo hard getrapt dat zijn botten verbrijzeld waren. Op de foto was al te zien dat het slecht eruit zag voor de pup maar dat het zo slecht met hem ging is heel hard bij ons allemaal aangekomen. Ze hebben zijn achterpoot moeten amputeren. Hij is nu weer thuis bij Anna en hij huilt de hele tijd, niet van de pijn want hij krijgt morfine, maar het arme ding voelt dat er iets goed mis is en is helemaal van slag. Wat een wrede mensen lopen er toch rond om een onschuldige pup zo te mishandelen. We gaan hem natuurlijk helpen en ervoor zorgen dat hij naar Nederland kan komen als hij helemaal hersteld is. Tot die tijd blijft hij bij Anna. We gaan Anna ook helpen om de dure rekeningen te betalen. Mocht je ons daarin willen steunen dan is elke donatie voor Dino heel erg welkom. Wordt vervolgd.
Wil je mij alsjeblieft betalen voor 'Donatie pup' via

https://tikkie.me/pay/r7h62lpmftd8rjrrfrg5
  

 


 

Nieuws

Hond met mondkapje 630x313Corona crisis

Helaas hebben ook onze rescue pups te lijden onder de Corona crisis.
Nu vrijwel alle grenzen zijn gesloten is het onmogelijk voor ons om de rescue pups naar Nederland te halen. We hopen dat deze crisis spoedig voorbij zal zijn zodat we ons weer vol in kunnen zetten voor de rescue pups uit het buitenland. Momenteel verblijven al onze rescue pups bij onze buitenlandse rescuers en hebben wij “GEEN” pups in Nederlandse gastgezinnen zitten.

Stay safe everyone.

Team stichting Puppy Rescue Team


 

Italië

iltaie 400x270pxDonatie

Velen van ons weten hoe erg het corona virus toe slaat in italië. Het land zit in een volledige lock down. Heel het leven staat daar stil. Aan alles is een tekort en mensen zijn de wanhoop nabij. En daar midden in Calabria zit onze rescuer Anna met haar man Luciano. Volledig van de buitenwereld afgesloten en met maar liefst 50 volwassen honden en 20 puppy's om hen heen. Zij krijgen geen financiele hulp van de regering en wordt het leven met de dag moeilijker. 

Zij kunnen onze hulp nu heel hard gebruiken. Het voer raakt op en de nood is hoog. Help ons om hen te helpen en doneer wat u kunt missen aan Stg. Puppy Rescue Team via ABNAMRO NL72 ABNA 0822 32 69 49 ovv hulp voor Italië of klik op ons tikkie hieronder.

Namens ons hele team, bedankt voor uw hulp.

Wil je mij alsjeblieft betalen voor 'Steun voor Anna in Italie' via

 
 
 

doggiewalk 720x510

Puppy rescue team pawIn verband met het corona virus wordt de jaarlijkse wandeling verzet naar september.

Op zondag 28 juni rond 12.00 uur hopen we jullie allemaal met pup ( inmiddels hond) te mogen ontmoeten bij de
 
Drunense Duinen
Herberg de 3 Linde
Giesbergen 8 Drunen

Parkeren kan aan de parkeerplaats,gelegen aan de Margrietweg.Volg de borden parkeerplaats Loonse en Drunense Duinen. Ramona Nedelcea uit Roemenië is hierbij ook aanwezig met haar gezin en zij zal het fantastisch vinden om al haar geredde honden terug te zien

Graag verwelkomen we u en uw rescue hond! 


 

Doggy WalkPuppy rescue team paw
Honden wandeling 16 juni 2019
Onze eerste hondenwandeling is een feit. Op zondag 16 juni rond 12.00 uur hopen we jullie allemaal met pup
( inmiddels hond) te mogen ontmoeten bij de

Drunense Duinen
Herberg de 3 Linden
Giesbergen 8 Drunen

Parkeren kan aan de parkeerplaats,gelegen aan de Margrietweg. Volg de borden parkeerplaats Loonse en Drunense Duinen.

Ramona Nedelcea is hierbij ook aanwezig met haar gezin en zij zal het fantastisch vinden om al haar geredde honden terug te zien.

Graag verwelkomen we u en uw Craiovo hond!!!