krantennieuws4

Puppy rescue team paw

Donatie

hondjesBol.com AlgemeenIn de Zuidelijke regio Calabrië in de voet van Italië bevinden zich veel zwerfhonden.

Het leed onder hen is groot. Een klein groepje dierenbeschermers is hier dagelijks actief om de dieren in nood te helpen. Onder hen is Anna Slniecko, een vrouw die samen met haar echtgenoot tientallen zwerfhonden opvangt in en om haar huis. De honden worden hier goed verzorgd en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben.
Helaas heeft de lokale bevolking geen interesse in zwerfhonden en al helemaal niet in het adopteren van deze dieren.
Om deze reden worden hier in Nederland baasjes voor ze gezocht.

Stichting Puppy Rescue Team werkt sinds 2018 samen met Anna.
De stichting plaatst jaarlijks ongeveer 100 pups in Nederlandse gezinnen en doet dit op een verantwoorde wijze. Volgens de strenge eisen van de NVWA, die verantwoordelijk is voor de import van dieren naar Nederland.

 

 

 

 

landkaart

 

Er is veel vraag naar de honden/pups van Anna en regelmatig vinden er transporten plaats vanuit Zuid-Italië naar Nederland. Helaas zijn deze organisaties niet altijd even betrouwbaar.
Stichting Puppy Rescue Team heeft daarom besloten in de toekomst zelf zorg te dragen voor het vervoer van haar honden. Het plan is ontstaan om een bus aan te schaffen en deze geschikt te maken voor het vervoer van de dieren.
Hier komt nogal wat bij kijken, denk aan het inbouwen van speciale kennels, het aanbrengen van dakventilatie en airco, een anti slipvloer, verlichting in de bus en de keuring van de bus door het RDW.

 

 

 

 

 

 

Puppy Rescue Bus

Wil je ons sponsoren om de transportbus Puppy Rescue Team rijdend te houden?


Srichting Puppy Rescue Team
NL72 ABNA 0822 3269 49


 

Kerst

Puppy rescue team kerst2020All i want for christmas is........

All i want for Christmas is........een verrassingspakket van Puppy Rescue Team, gevuld met lekkere dingen voor je hond tijdens de feestdagen. Met onze mooie kalender 2023 erbij kost dit mooie pakket slechts € 25,00 incl. verzendkosten. Ben je al in het bezit van onze mooie kalender dan kost het luxe pakket slechts € 20,00 incl. verzendkosten. Met dit pakket steun je onze hondjes in het buitenland. Onze hondjes een fijne kerst maar ook zekers de hondjes in het buitenland! Bestellen kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een berichtje via messenger.
 

 

Team stichting Puppy Rescue Team


 

Kalender

kalender 2021 CocoKalender 2021

Onze jaarlijkse kalender is er weer. Deze is onder andere te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We kunnen hem naar je opsturen per post ( kosten € 3,95) of je komt hem ophalen in 's-Hertogenbosch - Rotterdam - Amsterdam. Betalen kan via : Stichting Puppy Rescue Team Bank nummer: NL72ABNA0822326949.
Help je ons weer mee de hondjes te helpen in het nieuwe jaar?
 

doggiewalk 720x510

Puppy rescue team pawIn verband met het corona virus wordt de jaarlijkse wandeling verzet naar september.

Op zondag 28 juni rond 12.00 uur hopen we jullie allemaal met pup ( inmiddels hond) te mogen ontmoeten bij de
 
Drunense Duinen
Herberg de 3 Linde
Giesbergen 8 Drunen

Parkeren kan aan de parkeerplaats,gelegen aan de Margrietweg.Volg de borden parkeerplaats Loonse en Drunense Duinen. Ramona Nedelcea uit Roemenië is hierbij ook aanwezig met haar gezin en zij zal het fantastisch vinden om al haar geredde honden terug te zien

Graag verwelkomen we u en uw rescue hond! 


 

Doggy WalkPuppy rescue team paw
Honden wandeling 16 juni 2019
Onze eerste hondenwandeling is een feit. Op zondag 16 juni rond 12.00 uur hopen we jullie allemaal met pup
( inmiddels hond) te mogen ontmoeten bij de

Drunense Duinen
Herberg de 3 Linden
Giesbergen 8 Drunen

Parkeren kan aan de parkeerplaats,gelegen aan de Margrietweg. Volg de borden parkeerplaats Loonse en Drunense Duinen.

Ramona Nedelcea is hierbij ook aanwezig met haar gezin en zij zal het fantastisch vinden om al haar geredde honden terug te zien.

Graag verwelkomen we u en uw Craiovo hond!!!