Onze foster hondjes

Behalve pups voor adoptie, hebben wij ook hondjes die een foster zoeken. Op onze site staan deze 2 kanjers die onze hulp heel hard nodig hebben. Waarom zou u een fosterbaasje worden?
Wel zonder uw steun zijn hun kansen mininmaal om een hondwaardig leventje te lijden. Ze gaan slapen zonder een gevuld buikje en hebben ze geen warme mand waar ze warm en droog in liggen.
Soms moeten ze naar de dierenarts voor hun kwaaltje maar is er geen geld voor een simpele behandeling. Om deze kansloze hondjes te helpen, vragen we daarbij uw hulp want zonder onze steun redden ze het daar niet. Als foster wordt u maandelijks op de hoogte gehouden van uw fosterhondje. Geef ze een kans en help ons om hun met een mandelijkse bijdrage te helpen!!

Boby mooi


Boby

hij is ongeveer 14 jaar oud en woont nu 5 jaar bij Ramona op het veld. Ramona was de straat honden aan het voeren en daar kwam Boby aan die niet meer van haar zijde week. Boby heeft een heel leven al achter zich en is nu eindelijk veilig bij Ramona. Alleen heeft Boby last van ouderdomskwaaltjes die veel geld kosten. Ook heeft hij speciaal voer nodig. Dit zijn allemaal dure kosten voor Ramona en daarom zoeken we fosterbaasjes om de tijd die Boby nog heeft, om die zo aangenaam mogelijk te maken. Boby is niet meer te herplaatsen en blijft bij Ramona. Wat gunnen we deze lieve oude beer een fijne warme mand, een vol buikje elke dag en medicijnen die zijn pijntjes wat dragelijker maken. Helpt u ons mee om dit voor elkaar te krijgen. 

 

78Boby

 


Betaal met iDEAL

PayPal tr

 
Na het invullen van het bedrag
klikt u op de knop "verder"
Hier kunt u kiezen of u met PayPal of Ideal
uw gift wilt overmaken.

 


Al jaren woonde Albici in de straten van Roemenië en werd hij regelmatig gevoerd door Ramona. Echter in 2014  was hij aangereden door een auto die hem aan zijn kop en rug hard had geraakt. Maar Albici wilde niet aangeraakt worden  en daarom kreeg hij zijn verzorging en zijn medicijnen door Ramona op straat voor de eerste 2 weken na de aanrijding. Hij was echter zo verzwakt door die aanrijding dat de dogcatchers hem makkelijk konden vangen.. Zo belande hij in de hondenhel Breasta genaamd. Dit is een dodingscentrum voor de straathonden en vaak lopen ze daar allerlei ziektes op. Ramona vond hem daar na 6 dagen zoeken/ Hij wilde niet eten, hij had het opgegeven. Voor hem was het genoeg op dat moment. Ramona heeft hem uit die hel weg gehaald en naar haar veilig terrein gebracht. Door de aanrijding had Albici een groot hematoon aan zijn koppie en moest hij een operatie ondergaan. Ook heeft hij sinds het ongeluk nog steeds last van zijn rug en kan hij niet meer goed lopen. Dankzij de pijnmedicatie is de pijn te onderdrukken voor hem en leeft ie al 4 jaar bij Ramona op het terrein. Hij is nu ongeveer 15 jaar oud en we willen hem laatste stukje zo pijnvrij mogelijk laten verlopen. Maar de medicijnen zijn duur en we hebben jullie hulp nodig.

Een kleine bijdrage voor de medicijnen en het speciale voer zou het leven van Albici dat niet meer zo lang is, erg veranderen. Mogen we hopen op jullie steun? 

 

 

 

 

 

foster1 960x720