Zelda

Zelda 310x534gereserveerd 174x19

Zelda

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio januari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Zelda is afgegeven bij de poort bij Concetta, de eigenaars wilde haar niet en waren blij dat ze er vanaf waren. De moederhond hebben ze wel gehouden maar van de pup zagen ze vanaf. Het is een speelse dame die uit gaat groeien tot een mooi formaatje hond. Hoe groot ze gaat worden dat weten we niet. De moederhond was ongeveer 50 cm groot en had een zwart labrador achtig uiterlijk. Wat we weten is dat ook zij een kans verdiend op een beter leventje in Nederland.. Het is een speelse vrolijke dame die met iedereen goed overweg kan. Graag rent ze achter alle puppy’s aan en wil graag met een bal spelen.

Met zoveel pups is het nu nog moeilijk om haar karakter goed te beschrijven. Ze moet zoals elke pup nog veel leren en heeft ze een hoop puppy energie. Hondjes als Zelda zijn perfecte wandelmaatjes en gezinshondjes mits ze met geduld, liefde en aandacht de kans krijgt om hier naar toe te groeien.

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze dame geweldig gaan vinden. 

Zelda komt rond juni naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Meer foto’s van Zelda zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina. 

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren. 

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Zelda puppy rescue team 8