Yuki

Yuki puppy rescue team 310x534ter adoptie schuin

Yuki

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

 

Yuki is samen met 2 zusjes bij Anna in een afgegeven. Er is helaas weinig bekend over hun achtergrond. Het zijn leuke grappige wollige pups met een lief koppie. Ze zullen geen kleine hondjes blijven verwachten we maar we weten dat niet zeker. Ze doen het goed bij Anna en spelen heel lief met elkaar. Wat voor ras in deze 3 pups zit weten we echt niet. Ze zijn nu nog lekker wollig en hebben ze een zachte vacht. Aan hun poten te zien zullen ze nog aardig gaan groeien voordat ze naar Nederland komen en staat hun ticket geboekt op eind augustus. Maar we willen ze toch alvast aan jullie laten zien, gewoon omdat het hele leuke puppy’s zijn :) 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

Yuki komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in haar stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord). 

Meer foto’s van Yuki vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Yuki puppy rescue team 280