Woody

images/hondjes/2021/10x15/011.Woody_puppy_rescue_team_1.jpgter adoptie schuin

Woody

Roemenië
Gereserveerd
Geboren: medio juli 2021
Reu
Verblijft in Roemenië
 

 

Hoe bijzonder zijn deze rescue pups

Kleine Woody is in Roemenië over het hek gezet bij de opvang van Ramona, die op dat moment in Nederland was voor de jaarlijkse honden wandeling.  Gelukkig was er iemand die hem veilig in een kennel kon zetten zodat hij veilig was. En daar zat hij dan, helemaal alleen in zijn uppie in een veel ste grote kennel. Niet wetend dat zijn avontuur nu pas gaat beginnen! We weten niet wie de mama hond is geweest, we weten niet wie waar hij vandaan komt en we weten niet hoe groot of klein deze ukkepuk gaat worden. Wat we wel weten is dat het een vrolijke speelse pup is die ook graag de clown uithangt. Met de hond en de kat die nu tijdelijk zijn familie is gaat hij super leuk mee om. Woody mag nog eventjes bij onze rescuer in huis wonen totdat hij naar Nederland komt. Hij krijgt zo nog even de tijd om te groeien, aan de lijn te lopen en vooral te genieten van alle aandacht die hij daar krijgt.

Het zal een fantastisch gezinshondje gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat zijn mandje bij jouw??

Woody komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. Men moet beseffen dat een pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.De ouders van deze pup zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte!

Meer foto’s van Woody vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Roemenië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Reggy Puppy rescue team CollageWoody puppy rescue team 4