Vita

20200831 195153 optimizedGeadopteerd 1 174x19

 Vita

Italië
Geadopteerd
Geboren: medio augustus 2020
Teefje
Verblijft in Italië, Vibo Valentia

 

Vita betekend leven in het Italiaans en wat een leven heeft deze kleine dame al achter de rug. Ze is gevonden in een portiek en zat er ineen gedoken in een hoekje. Ze durfde zich amper te bewegen. Voorzichtig hebben we haar daar weg gehaald en eenmaal veilig in onze armen begrepen we waarom ze zo weg gedoken zat. Het arme kleine ding zat vol met beten. Ze is in haar nek gepakt, haar hoofdje en buikje ook die zaten onder de beten. Waarschijnlijk is ze aangevallen door andere honden in de omgeving. Ze had duidelijk medische hulp nodig. Na een tweetal dagen aan het infuus met o.a. antibiotica knapte ze zienderogen op. Eenmaal bij Anna heeft ze een vriendin gevonden in onze andere zwerver pup Cara. Dankzij Cara is Vita weer een speelse pup die niet meer bang is. Ze heeft haar er door heen getrokken. Nu mag ze opgroeien, sterker worden en dan gaan we ze naar Nederland halen zodat zij hier een fantastisch leventje gaat krijgen.

We weten helaas niets van haar achtergrond en kunnen daarom ook niet zeggen hoe groot ze gaat worden. Wat we wel weten is dat het een geweldig gezinshondje gaat worden die het gezin compleet zal gaan maken.

De adoptiekosten bedragen 375 euro, Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig is: € 30,

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

.

20200831 194937 optimized 20200831 195207 optimized 20200831 195301 optimized