Victoria

Victoria 584x310gereserveerd 174x19

Victoria

Italië
Gereserveerd 
Geboren: medio september 2020
Teefje
Verblijft in Italië, Vibo Valentia

 

Victoria is wat je noemt een echte rescue pup. Zonder moeder gevonden en alleen dwalend door de straten van Vibo Valentia. Voor vuil achter gelaten op straat. Ze heeft een apart uiterlijk en is het een mooie dame met een lief karakter. Ze houd zich goed staande tussen al die pups. Het verhaal is helaas zoals bijna altijd, geen moeder, geen achtergrond informatie en helemaal niemand die zich om haar bekommerde terwijl ze zwervend op straat liep.

We weten helemaal niks van hun achtergrond…wat voor soort ras cq kruisingen erin zitten en wat hun formaat gaat worden als ze volwassen zijn. Victoria schatten we heden ( 06-12-2002) rond de 9 weken maar ze kan met gemak iets jonger of ouder zijn. We weten het gewoon niet. We vermoeden we dat het een middelmaat hond gaat worden, maar ook dit is weer niet met enige zekerheid te vertellen. Wel weten we dat het geweldige gezinshondjes gaan worden waar men heerlijk mee kan knuffelen, spelen en wandelen. Zodra ze rond de 15 weken oud zijn gaan we ze naar Nederland halen

De adoptiekosten bedragen 450 euro, Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligsheidstuig, inclusief halband en Y lijn: € 45,-

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Victoria puppy rescue team 6