Tobias

images/hondjes/2022/04-02/Tobias/Tobias1_puppy_rescue_team_378x567.jpgter adoptie schuin

Tobias

Italië
Ter adoptie
Geboren: december 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

Als een bang vogeltje kwam Tobias binnen bij onze rescuer. Gevonden op straat en nog steeds erg ontdaan van al zijn ervaringen liep hij bang rond tussen de andere pups. Maar hoe wonderlijk werken deze pups helend naar elkaar toe! Elke dag kreeg Tobias meer en meer zelfvertrouwen en is het inmiddels veranderd van een bange pup naar een stoere pup. Niets is meer eng voor hem en vind hij alles leuk. Hij daagt de pups uit om te spelen, hij rent en vind het heerlijk als hij aandacht krijgt van de mensen om hem heen Deze leuke middenmaat pup komt in Mei naar Nederland toe en is te adopteren.

Op onze facebookpagina zie je veel meer foto's van Tobias.

==================================

Adoptievoorwaarde en kosten
Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl.rabiësvaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/04-02/Tobias/Tobias1_puppy_rescue_team_560.png