Tiger

Tiger puppy rescue team 310x534ter adoptie schuin

Tiger

Italië
ter adoptie
Geboren: maart  2021
Reu
Verblijft in Italië

 

Deze ontzettend mooie jongen scharrelde met zijn zusje door de straten van Vibo Valentia. Hij is ongeveer 4 maandjes oud en super lief. Hij doet het heel goed tussen alle andere pups bij Concetta en het liefst wil hij dicht bij je in de buurt blijven en vooral regelmatig een aai krijgen.

Zijn zusje is inmiddels al geadopteerd en ook Tiger wil heel graag een baasje om mee te wandelen en te spelen. Hij zal wel een flinke jongen worden, dus een beetje ruimte is fijn!!

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Tiger komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in hem stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord).

Meer foto’s van Tiger vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Tiger puppy rescue team 280x