Teddy

images/hondjes/2021/10x15/Teddy_puppy_rescue_team_15x10.pngter adoptie schuin

Teddy

Italië
Gereserveerd
Geboren: maart 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

 

Teddy is gevonden zoals zovelen in Vibo Valentia in de bergen door een jong stelletje. Ze waren meteen verliefd op hem en namen hem mee naar huis. Na een tijdje kregen ze problemen met de huiseigenaar die geen hondje in zijn woning wilde. Daarop kwam Teddy tijdelijk bij Anna terecht want ze gingen op zoek naar een huis waar wel honden toegestaan werden. Eenmaal dat gevonden werd Teddy weer opgehaald bij Anna en alles leek ok te gaan. Totdat ze onlangs weer met hem aan de poort van Anna stonden. De verzorging en de tijd die erin ging zitten viel ze zwaar en of hij alsnog bij Anna mocht blijven zodat zij een nieuw gezin kon vinden voor Teddy. Het is een heerlijke pup die nog veel aandacht en opvoeding nodig heeft maar hij luisterd al goed, loopt al mee aan de lijn en is gewend om bij mensen in huis te wonen. Teddy heeft geen angsten, hij moet alleen de zekerheid gaan voelen dat hij dit keer ook echt mag blijven waar wij hem plaatsen. Binnenkort komt hij naar Nederland en gaan we voor hem op zoek naar een fijn warm gezin zodat hij hier het leventje krijgt wat hij verdiend.

Hij zal een fantastische gezinshondjes gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat zijn mandje bij jouw??

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Teddy komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Teddy vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

images/hondjes/2021/08-23/Teddy/Teddy_puppy_rescue_team-280.jpg