Stella

images/hondjes/2021/10x15/Stella_puppy_rescue_team_15x10.pngter adoptie schuin

Stella

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio juni 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

 

Hoe bijzonder zijn deze rescue pups ! Samen liepen ze met hun moeder rond in de velden bij Anna in de buurt. De moederhond dacht dat ze daar veilig haar kleintjes groot kon brengen maar helaas....de jagers in de buurt hadden haar en de pups gespot en hadden een dag onderling afgesproken om ze af te gaan schieten. Ongelofelijk voor ons maar voor hun zijn dit leuke schiet objecten om de middag mee te vullen. Dit nieuws kwam Anna ter ore en in no time had zij voldoende vrijwilligers om zich heen verzameld zodat ze de moederhond met pups konden redden. Het duurde even voor ze hun gespot hadden maar eenmaal in het zicht lieten ze hun niet meer gaan. En kijk alhier....ze zitten veilig bij Anna en groeien op als echte deugnietjes. Mama hond is mee genomen door een andere vrijwilliger die mee had geholpen om ze te vinden. Ze doen het super en houden elkaar wel bezig heel de dag. Ze zijn gek op knuffelen, stoeien en op schoenen stelen :)

Speciaal om deze pups te redden rukte heel wat mensen uit en dankzij hun mogen deze beauty’s binnenkort naar Nederland afreizen zodat ze hier een leventje krijgen wat ze verdienen.

Wil jij een van deze mooie lieve hondjes adopteren? Stuur dan even een berichtje.Ze moeten nog even wat groeien voordat ze naar Nederland mogen komen, maar half september is het dan voor hun zover. Dan mogen ze hier hun baasje gaan vermaken met hun capriolen. Het zullen fantastische gezinshondjes gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat hun mandje bij jouw?? 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Stella komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Meer foto’s van Stella vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Stella Puppy rescue team Collage