Soof

Soof 310x321gereserveerd 174x19

Soof

Italië
Gereserveerd
Geboren: november 2020
Teefje
Verblijft in Italië

 

Haihai!

Ik ben het! Soof!! De lieve zwarte Italiaanse pracht! Met mijn vrolijke kwispelstaart, witte sik en witte pootjes draai ik iedereen om mijn pootje. Ik ben namelijk een hele vrolijke meid die gek is op knuffelen en aandacht! Als ik je zie, kom ik gauw naar je toe voor een knuffel. Dan kijk ik je aan met mijn zwarte kijkertjes. Dan kan je mij niet meer weerstaan toch??!!

Ik zou heel graag voor altijd met jou knuffelen hoor! Dat ik bij je mag wonen en lekker bij je in bed mag slapen en dat we heel veel spelen!! Ik zal wat meer over mijzelf vertellen, want je zal wel willen weten waar ik vandaan kom.

Ik ben samen met mijn twee zusjes gered van de straat, door een bekende van een van de rescuers. Hij heeft ons naar haar opvang gebracht voor onderdak en eten. De volgende dag kwam de rescuer met twee Nederlandse vrijwilligers. Ik vond ze gelijk al leuk en ging gelijk al boeven bij ze. Naar ze toe en dan weer weg en dan in de hoek gaan liggen kwispelen en ze uitdagen. Toen ze naar me toe kwamen vond ik het toch wel even spannend, maar het knuffelen vond ik gelijk heel fijn! Het was wel nieuw voor mij, want ik had dat nog nooit meegemaakt. Nu kan ik er geen genoeg meer van krijgen hoor! Gelukkig kregen wij ook eten, drinken en lekkere warme dekentjes. De volgende dag hebben de vrijwilligers ons naar de andere rescuers gebracht, samen met de 7 andere pups die ze gevonden hadden. Hier zitten wij nu gezellig bij elkaar en lopen we de hele dag te keten met z’n allen!

Gaan wij voor altijd samen knuffelen?? Mag ik jou gaan uitdagen om te gaan spelen en stoeien?? Wij jij mij adopteren en mijn nieuwe baasje worden?? Dat lijkt mij zo onwijs leuk!! Als jij het wordt ga ik je helemaal plat knuffelen! Als dank dat je mij een gouden mand geeft en voor altijd mijn beste maatje bent!!!

Dikke knuffels van Soof

 

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,- 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Soof 310x321