Sky

Sky 310x331Geadopteerd 1 174x19

Sky

Italië
Geadopteerd
Geboren: november 2020
Teefje
Verblijft in Italië

 

Hiiiiii!!!

Jaaaaa, daar sta je even versteld van he??!! En had je niet verwacht he??!! Zomaar ineens een Italiaanse dame met helderblauwe ogen tegen te komen!!! En het is geen photoshop hoor! Mijn ogen zijn echt helderblauw, zoals de Italiaanse hemel in de zomer. Daarom heet ik ook Sky! Met mijn ogen en mijn prachtige lichtbruine vacht, mag ik toch wel zeggen dat ik een mooie verschijning ben toch?!

Stel je eens voor…. Wij samen aan het wandelen en iedereen die ons nakijkt en verbaasd is. En ik die zo trots naast jou loopt. Ik zie het helemaal voor me hoor! Dat jij mijn nieuwe baasje gaat worden!! Maar mij alleen op mijn blauwe ogen geloven zal je niet doen, dus ik zal je ook nog wat meer over mij vertellen, waar ik vandaan kom. Komtie he!

Ik ben samen met mijn twee zusjes gered van de straat, door een bekende van een van de rescuers. Hij heeft ons naar haar opvang gebracht voor onderdak en eten. De volgende dag kwam de rescuer met twee Nederlandse vrijwilligers. Die vond ik toen nog wel een beetje spannend, maar ik vond ze ook wel weer interessant. Daarom ging ik toch maar eens bij ze kijken. Ze gingen me aaien en gaven mij aandacht. Dat was raar, want dat kende ik helemaal niet. Maar ik vond het wel heel fijn!! Ook kregen wij wel eten, drinken en lekkere warme dekentjes. De volgende dag hebben de vrijwilligers ons naar de andere rescuers gebracht, samen met de 7 andere pups die ze gevonden hadden. Hier zitten wij nu gezellig bij elkaar en lopen we de hele dag te keten met z’n allen!

Mag ik bij jou komen wonen??? Alsjeblieft?? Dat lijkt mij zo leuk en fijn!! Dan gaan wij heel veel knuffelen en kom ik lekker bij je op de bank liggen voor belly rubs!!!

Knappe blauwe knipoogjes van Sky

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,- 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Sky 310x331