Simba

simba 1168x620 optimizedgereserveerd 174x19

 Simba

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio augustus 2020
Teefje
Verblijft in Italië, Vibo Valentia

 

Simba en Pumba zijn samen in een doos gevonden aan het strand vlakbij Vibo Marina. Ze waren met zijn vieren maar er was een mevrouw op het strand die ze aan het uitdelen was. Deze 2 had ze over en wilde ze gewoon achter laten op het strand. Mensen hebben toen ingegrepen en ze naar Anna gebracht. Daar bleken het levendige speelse pups te zijn die gelukkig niks mee hebben gekregen van dit alles. Simba is een speelse dame die graag het voortouw neemt en haar broertje Pumba volgt haar graag. Twee leuke ondeugende pups die doen wat pus doen, namelijk spelen, rennen, slapen en eten.

Ook van deze 2 hebben we weinig informatie omtrent hun herkomst. Ze zullen niet zo heel klein blijven aan de poten te zien. Hoe groot is onmogelijk te vertellen. Maar hoe groter des te meer liefde op 4 poten. Hou je van lange wandelingen maar niet in je eentje?? Dan is Simba of Pumba zeker geschikt om je gezelschap te houden.

De adoptiekosten bedragen 375 euro, Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig is: € 30,

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

.

simba puppy rescue team optimizednl 3simba puppy rescue team optimizednl 4simba puppy rescue team optimizednl 5simba puppy rescue team optimizednl 6simba puppy rescue team optimizednl 7