Sep

images/hondjes/2022/11-15/Sep/Sep_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Sep

Italië
Geadopteerd
Geboren: september 2022
Reu
Verblijft in Italië
 

Sep, je bent de enigste man in het hele nest en wat een taak om alles bij te houden. Alleen helaas voor jouw zijn de dametjes in de meerderheid en heb je niks te vertellen.

Je slaat je er heldhaftig door heen en laat ze gewoon hun ding doen. Je speelt, rent, slaapt en eet met ze en dan ga je net zoals de rest heerlijk bij je mama liggen om bij te komen van al die drukte.

Je bent de grootste van dit nest en je valt meteen op door je grappige streken. Want die heb je genoeg. Net als de rest heb je energie voor 10 en kan je heerlijk genieten van de knuffel momentjes met de vrijwilligers. Met je stoere verschijning en je intense blik verover je ieders hart. Als je baasje straks met je over straat loopt zal je een grote fanclub gaan krijgen. Dat is een ding wat we zeker weten.

 

Het rescueverhaal:

Mama Macia liep al een tijdje rond in de omgeving van onze rescuer. We hadden in de gaten dat ze zwanger was maar ze had nog geen zin om met ons mee te gaan. Na enige tijd kreeg ze toch in de gaten dat het toch wel lekker lag dat mandje en dat er altijd genoeg eten en drinken was. In een veilige omgeving is ze bevallen van 6 pups. En wat voor pups. Ze zijn allemaal veilig bij onze shelter L’Oasi di Carla en mogen in december naar Nederland . Maar ze zijn alle 6 super lief en woest aantrekkelijk :)

Het is een leuk, enthousiast nest met een hele lieve mama hond. Hun dag bestaat voornamelijk uit spelen, rennen, eten en slapen. Deze mooie beauty's komen in December in Nederland aan en zijn te adopteren.

Delen is lief

 

Filmpjes van dit stoere, grappige, lieve en sprankelende pup sturen we je graag toe via Whats App. Op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van hem.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor 1 van onze rescue pups? Bel of stuur ons een berichtje.

===================================

Bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

images/hondjes/2022/11-15/Sep/Sep_puppy_rescue_team-560x.jpg