Sem

images/hondjes/2022/07-20/Sem/2-Sem_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Sem

Italië
Ter adoptie
Geboren: eind april 2022
Reu
Verblijft in Veldhoven
 

 

Sem is samen met zijn zusje gedumpt op straat. Hulpeloos aan hun lot overgelaten. Ze zijn inmiddels veilig en wel bij Anna en Dusan waar ze het heel goed doen. Samen met de andere pups die er rond huppelen zetten ze heel de boel op stelten. Het zijn deugnietjes die het heerlijk vinden om de oudere hondjes te plagen en om alle ballen van ze te stelen. Het zijn 2 echte zachtaardige doerakjes.

We vermoeden dat het medium maatjes gaan worden eenmaal volwassen, maar zeker weten doen we het niet. Het zijn een stelletje doerakjes bij elkaar die elkaar graag plagen. Het zullen leuke familiehondjes gaan worden die je heel veel liefde gaan geven.

Sem zit nu in een gastgezin waar hij op zijn gemakje kan wennen aan al onze typische Nederlandse geluidjes.  Wil je kennismaken met deze lieve knappert?  Bel of mail ons en we gaan kijken of hij bij je past.

Filmpjes van dit stoere, grappige en lieve kereltje sturen we je graag toe via Whats App en op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van hem.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor 1 van onze rescue pups? Bel of stuur een berichtje en dan kan je al snel knuffelen en spelen met 1 van hen.

===================================

  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

 

 

images/hondjes/2022/07-20/Sem/2-Sem_puppy_rescue_team-560x.jpg