Sassy

Sassy 310x310gereserveerd 174x19

Sassy

Italië
Gereserveerd
Geboren: november 2020
Teefje
Verblijft in Italië

 

Hooii!!

Wat leuk dat je bij mij komt kijken!!! Ik ben Sassy! En wie ben jij?? Ik ben een hele mooie witte en lichtbruine Italiaanse dame. Vindt je mij niet mooi! Ik ben een hele vrolijke meid die een warm huisje zoekt, waar ik mag komen wonen. Ik ben gek op mensen en als ik die zie, ga ik zo hard kwispelen, dat mijn kontje helemaal uit de bocht vliegt. Ik ben gek op knuffelen en aandacht en ik geef heel graag kusjes. Mag ik die ook aan jou gaan geven??

Ik wil straks natuurlijk straks aaallleeessss van jou weten als ik bij jou kom wonen. Maar ik snap dat je eerst nog wat over mij wil weten. Dat zal ik je vertellen.

Ik ben samen met mijn twee zusjes gered van de straat, door een bekende van een van de rescuers. Hij heeft ons naar haar opvang gebracht voor onderdak en eten. De volgende dag kwam de rescuer met twee Nederlandse vrijwilligers. Die vond ik toen nog wel een beetje spannend en kroop ik een beetje weg in de hoek. Ik was nog een beetje bang toen en van alle indrukken. Ineens zaten wij niet meer op onze vertrouwde plek. Maar gelukkig kregen wij wel eten, drinken en lekkere warme dekentjes. Ook al vonden we het eng, we werden wel opgetild en geknuffeld. Dat was best raar, want dat had ik nog nooit meegemaakt. Maar stiekem begon ik het steeds fijner te vinden. De volgende dag hebben de vrijwilligers ons naar de andere rescuers gebracht, samen met de 7 andere pups die ze gevonden hadden. Hier zitten wij nu gezellig bij elkaar en lopen we de hele dag te keten met z’n allen!

Toch zou ik nog liever bij jou komen wonen hoor!! Kan ik trots met mijn wiebelkont naast je lopen en laten zien aan iedereen hoe blij ik ben dat jij mijn baasje bent!! En dan gaan we lekker knuffelen en ga ik je heeeeeel veel kusjes geven, want ik ben ook een enorme flepdoos!!!

Heel veel likjes van Sassy

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,- 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Sassy 310x310