Samson

Samson 1168x630gereserveerd 174x19

 Samson

Italië
Gereserveerd 
Geboren: ? 2020
Reu
Verblijft in Italië, Vibo Valentia

 

 Een paar dagen geleden vonden we 8 pups in het landschap. We dachten dat we alle pups veilig mee naar Anna hadden genomen. Iets in ons zij…ga er nog een keer naar terug…en dat deden we. Vlak voordat we de binnenwegen in wilde slaan zat daar Samson midden op de weg. Hallo hier ik ben er ook nog. Het was net of hij op ons had zitten wachten. Hij stapte zo in de auto en ging met ons mee. We vermoeden dat hij niet bij de 8 andere pups hoorde maar zeker weten doen we dat natuurlijk ook weer niet. Het is een prachtige boomer hond met een hele mooie zachte vacht. Ook van hem achtergrond weten we helaas niets. Dus vragen hoe groot hij worden heeft dan ook geen enkele zin want dat kunnen we niet voorspellen. Wel dat het een fantastisch gezinshondje gaat worden waar je lekker mee kunt wandelen en waar je genoeg liefde van gaat krijgen. Bij interesse in deze pup sturen wij u graag een aanvraagformulier toe.

De adoptiekosten bedragen 450 euro, Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligsheidstuig, inclusief halband en Y lijn: € 45,-

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

.

Samson puppy rescue teamnl 1 Samson puppy rescue teamnl 2 Samson puppy rescue teamnl 3 Samson puppy rescue teamnl 4 Samson puppy rescue teamnl 5 Samson puppy rescue teamnl 8