Roony

Roony puppy rescue team 310x534ter adoptie schuin

Roony

Italië
ter adoptie
Geboren: 24-01-2021
Reu
Verblijft in Italië

 

Onze Roony is 1 van de 3 weesjes die bij Anna zijn. Hij is ook kleiner dan Teddy en Harley maar zeker niet de bangste. Hij weet zijn mannetje wel te staan tussen deze 2 andere boefjes. Hij heeft het uiterlijk van een wollige labrador en zijn karakter is ontzettend lief. Het zal een grote lieve lobbes gaan worden als hij volwassen is. Hij is gek op eten en zodra hij denkt dat Anna of Luciano de keuken in gaan zit hij daar al mooi op zijn kontje te wachten in de hoop dat er wat op de grond valt voor hem. Het is een onderzoekende pup die graag speelt, slaapt en knuffelt. En dit alles kan hij elke dag bij Anna. Hij komt eind augustus mee met de rest van het spul en we zouden graag ook voor hem een warm veilig mandje willen hebben tegen die tijd.

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Roony komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in hem stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord). 

Meer foto’s van Roony vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Roony puppy rescue team 280