Resa

images/hondjes/2021/09-11/Resa_puppy_rescue_team-567x378.jpgter adoptie schuin

Resa

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio juni 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

 

Resa is een mooi meisje, die gevonden is op straat en naar Concetta gebracht.

Ze is lief en vriendelijk, en vindt het heerlijk om met alle andere hondjes te stoeien.

Resa is ongeveer 4 maandjes oud en dus mag ze al snel naar Nederland reizen. Maar dan moet ze wel eerst een baasje vinden!

Heb je interesse in deze pup?

Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ouders van deze pup zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte! 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

Resa komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Meer foto’s van Resa vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

images/hondjes/2021/09-11/Resa_puppy_rescue_team-280.jpg