Quincy

Quincy 310x534gereserveerd 174x19

Quincy

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio februari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Quincy is gevonden op het platteland, heel mager, bang, vol wormen en vlooien, maar nu is ze daar gelukkig van hersteld en is ze niet meer mager, niet bang meer en weer vertrouwen in ons mensen gekregen. Ze slaapt heerlijk bij Anna in huis en is het een vrolijke pup die graag speelt met de grote honden om haar heen. Quincy is een hele zachtaardige pup maar vergis je niet in haar uiterlijk want dit zal waarschijnlijk eenmaal volwassen, een grote dame zijn!

Onze mooie lieve Quincy met haar sprekende oogjes zal haar uiterste best bij je gaan doen en zal al jullie harten doen smelten. Ondanks haar slechte start zit ze vol energie en kan ze heel ondeugend zijn. Je schoenen zijn voorlopig niet veilig bij deze dame want ze loopt er heel graag mee rond. 

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze lieverd geweldig gaan vinden.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Quincy komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Meer foto’s van Quincy zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina. 

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Quincy puppy rescue team3