Pippa

Pippa 310x534gereserveerd 174x19

Pippa

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio januari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Pippa is het zusje van Diana maar is het ook meteen een heel ander hondje met een heel ander uiterlijk maar wat een prachtige pup is Pippa. Met haar wat wollige vacht en donker uiterlijk , is deze kleine dame binnenkort beschikbaar. Ze moet zoals elke pup nog veel leren en heeft ze een hoop puppy energie. Ze speelt graag met haar zusje Diana en samen eten, slapen en ravotten is een hele dagtaak voor deze twee kleintjes. Hondjes als Pippa zijn perfecte wandelmaatjes en gezinshondjes mits ze met geduld, liefde en aandacht de kans krijgt om hier naar toe te groeien.

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze dame geweldig gaan vinden.

Pippa komt rond juni naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Pippa zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren. 

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Pippa puppy rescue team 42