Pien

Pien 310x534gereserveerd 174x19

Pien

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio maart 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Pien is 1 van de 7 pups die bij de poort van Anna achtergelaten werden.

Het is een prachtig licht bruin grijs bolletje wol en dit meisje houdt van een aaitje en van spelen met haar broertjes en zusjes. Ze lijkt veel op haar zusje Emmie alleen zijn haar kleuren lichter. We hebben geen idee hoe ze eruit gaan zien als volwassen hond en weten we niet hoe groot ze gaan worden, maar we gokken op een middenmaat.

Pien wil heel graag een eigen baasje om mee te wandelen en te spelen.

Onze mooie lieve Pien met haar sprekende oogjes en haar gekke puppy streken zal haar uiterste best bij je gaan doen en zal al jullie harten doen smelten.

 

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze lieverd geweldig gaan vinden.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Pien komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Meer foto’s van Pien zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Pien puppy rescue team 11