Peppino

images/hondjes/2022/08-02/Peppino/peppino_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Peppino

Italië
Ter adoptie
Geboren: eind mei/juni 2022
Reu
Verblijft in Italië
 


Peppino is gedumpt op straat. Hulpeloos aan zijn lot. Iets wat daar gewoon dagelijks gebeurd en waar niemand meer van op kijkt. Het is een vrolijke ondeugende pup die het ook heerlijk vind om met het water te spelen. Hij houd de andere pups goed fit en doet graag spelen met ze. We vermoeden dat Peppino een medium maatje gaan worden eenmaal volwassen, maar zeker weten doen we het niet. Wel dat hij een doerakjes is en die graag de andere pups plaagt. Hij zal een leuke familiehondje gaan worden die je heel veel liefde gaat geven en je van je luie stoel afhoud.

Dit leuke bijzonder rescue pupje komt medio september naar Nederland toe. Hij zit nu nog even te genieten van de Italiaanse zon en van al het waterpret en moet hij nog wat groeien voordat hij mag reizen. Heb je interesse in Peppino? Bel of mail ons en we laten je graag wat filmpjes zien.

Filmpjes van dit stoere, grappige en lieve kereltje sturen we je graag toe via Whats App en op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van hem.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor 1 van onze rescue pups? Bel of stuur een berichtje en dan kan je al snel knuffelen en spelen met 1 van hen.===================================

  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

 

 

images/hondjes/2022/08-02/Peppino/peppino_puppy_rescue_team-560x.jpg