Pablo

Pablo new 534x310ter adoptie schuin

Pablo

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio januari 2021
Reu
Verblijft in Italië

 

Daar liep hij dan in zijn eentje door de straten van Vibo Marina. Niemand die hem aaide, niemand die hem eten gaf en niemand die er aandacht aan schonk. Hoe hij zo ver in zijn eentje naar de opvang van Concetta heeft gelopen is voor ons een raadsel, maar we denken dat zijn neus hem naar onze opvang heeft geleid waar een hele groep pups hem heel hartelijk welkom heette. En daar loopt hij nu stoer tussen. Hij speelt met iedereen, pest iedereen en wil hij zeker vooraan staan als er knuffels uitgedeeld worden. We weten niet hoe oud hij is, we weten niet van waar hij vandaan komt, we weten niet hoe groot of klein hij gaat worden maar we weten wel dat ook hij een kans verdiend op een beter leventje in Nederland.
Uiteraard moet men ook beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin. Maar met geduld, liefde en aandacht komt dat zeker goed met hem
Pablo komt begin mei naar Nederland en is hij .gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Pablo zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,-

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Pablo puppy rescue team 2