Noortje

Noortje 310x313gereserveerd 174x19

Noortje

Italië
Gereserveerd
Geboren: november 2020
Teefje
Verblijft in Italië

 

Hiiii!!

Ik ben Noortje!! Ook al heb ik een echte Hollandse naam, ik ben een echt Italiaanse signora hoor!! Maar ik heb gevraagd om een Hollandse naam, omdat ik heel graag naar Nederland kom. Ik ben een hele lieve charmante witte dame met donkere oren en een paar donkere vlekken achterop mijn rug. Echt een bella donna ben ik!! Iedereen zou staren als we samen aan het wandelen zijn. Want dat zou ik heel graag willen doen!!

Maar voordat je mijn baasje wil worden, wil je denk ik nog wat meer van mij weten gok ik. Maar dat is geen probleem en vertel ik je met liefde!

Ik ben namelijk gevonden door een van de rescuers hier in Italie. Toevallig waren toen ook vrijwilligers uit Nederland hier, die allemaal hondjes kwamen halen om naar Nederland te brengen en de rescuers kwamen helpen. Die zijn ons komen opzoeken. Samen met mijn broers en zussen woonde ik toen nog op een heel vies terrein. Met allemaal modder en vuilnis op de grond. En er stonden trailers en vrachtwagen en er reden ook trekkers rond. Ik sliep daar onder een oude caravan. Toen de rescuer met de vrijwilligers kwam, hadden ze allemaal lekker eten voor ons meegenomen! Dat was me toch een verwennerij!! Onze mama woont ook op dat terrein, samen met nog een teefje en een reu. Als je onze mama ziet en die reu, denk ik wel dat hij onze papa is. Hij heeft namelijk net zo’n mooie lange vacht. Onze moeder is een korthaar dame, ook echt een Italiaanse schoonheid hoor! Onze rescuer en de vrijwilligers vonden het toch wel een beetje eng hier voor ons en wilden ons veilig hebben. Ze hebben nog geprobeerd onze mama ook mee te lokken, maar die was net te snel voor de vrijwilliger. Aangezien het al donker was geworden, hebben ze ons nog bij mama gelaten. De volgende dag heeft de rescuer ons toch weggehaald, omdat we ook de weg op dreigden te lopen en zij niet wilde dat wij werden doodgereden. Helaas hebben zij onze mama niet kunnen overtuigen dat ze ook mee moest komen. De rescuer heeft ons meegenomen naar haar opvang. De volgende dag hebben de vrijwilligers ons meegenomen in de speciale puppy en honden bus naar de andere rescuers, waar wij nu wonen en die heel goed voor ons zorgen!! We krijgen hier lekker te eten en kunnen lekker spelen!!

Je kan dus met een echte blonde Italiaanse bella donna aan je zijde lopen en mij aan iedereen showen!!! Maar dan moet je mij wel adopteren en mijn baasje willen worden!! Ik hoop zo dat je daarvoor kiest en dat doet! Ik wil namelijk heel graag naast jou lopen en lekker wandelen!!

Kusje van Noortje

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,- 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Noortje 310x313