Nika

Nika 310x534gereserveerd 174x19

Nika

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio maart 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Nika en Nala zijn samen met hun moeder Bianca weggehaald bij het gezin wat niet goed voor ze kon zorgen.

Nu kunnen ze met de goede zorgen van Concetta lekker groeien en spelen met alle andere pups. En groeien doen ze!! Dit worden flinke dames. Ze zijn een mixje van een mix met een maremma hond. Ze zijn mooi, lief, aanhankelijk en speels en willen graag een eigen warm mandje in Nederland.

Heb je interesse in mooie Nika?

Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord).

 

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze lieverd geweldig gaan vinden.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Nika komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Meer foto’s van Nika zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Nika puppy rescue team 4