Nika

Nika 310x328Geadopteerd 1 174x19

Nika

Italië
Geadopteerd
Geboren: november 2020
Teefje
Verblijft in Italië

 

Haaii!!

Oh jee! Je hebt hulp nodig!! Help Help!!! Je bent aan het verdrinken!! Oh wacht, dat doe je in mijn ogen…. Je zwijmelt helemaal weg zie ik. Gaat het?? Volgens mij ben je een beetje onder de indruk van mij?! Maar dat geeft niet hoor! Dat is alleen maar goed! Ik ben namelijk ook onder de indruk van jou!! Ik zie het namelijk al helemaal voor me! Jij en ik, gezellig samen in het bos of op het strand. Of samen op de bank netflixen en chillen als ik dicht tegen je aan lig en je in je ogen kijk. Ik zie het al helemaal voor me hoor! Lekker je hand die door m’n haren heen kroelen.

Nu snap ik dat je niet kan wachten tot ik bij jou kom wonen! En ik kan ook niet wachten totdat jij mijn nieuwe baasje bent!! Maar hoe heet jij?? Ik heet Nika, een echte Italiaanse chick. Ik zal eerst nog wat over mijzelf vertellen, over waar ik vandaan kom.

Ik ben namelijk gevonden door een van de rescuers hier in Italie. Toevallig waren toen ook vrijwilligers uit Nederland hier, die allemaal hondjes kwamen halen om naar Nederland te brengen en de rescuers kwamen helpen. Die zijn ons komen opzoeken. Samen met mijn broers en zussen woonde ik toen nog op een heel vies terrein. Met allemaal modder en vuilnis op de grond. En er stonden trailers en vrachtwagen en er reden ook trekkers rond. Ik sliep daar onder een oude caravan. Toen de rescuer met de vrijwilligers kwam, hadden ze allemaal lekker eten voor ons meegenomen! Dat was me toch een verwennerij!! Onze mama woont ook op dat terrein, samen met nog een teefje en een reu. Als je onze mama ziet en die reu, denk ik wel dat hij onze papa is. Hij heeft namelijk net zo’n mooie lange vacht. Onze moeder is een korthaar dame, ook echt een Italiaanse schoonheid hoor! Onze rescuer en de vrijwilligers vonden het toch wel een beetje eng hier voor ons en wilden ons veilig hebben. Ze hebben nog geprobeerd onze mama ook mee te lokken, maar die was net te snel voor de vrijwilliger. Aangezien het al donker was geworden, hebben ze ons nog bij mama gelaten. De volgende dag heeft de rescuer ons toch weggehaald, omdat we ook de weg op dreigden te lopen en zij niet wilde dat wij werden doodgereden. Helaas hebben zij onze mama niet kunnen overtuigen dat ze ook mee moest komen. De rescuer heeft ons meegenomen naar haar opvang. De volgende dag hebben de vrijwilligers ons meegenomen in de speciale puppy en honden bus naar de andere rescuers, waar wij nu wonen en die heel goed voor ons zorgen!! We krijgen hier lekker te eten en kunnen lekker spelen!!

Nu weet je ieder geval meer over mij. En jij? Waar kom jij vandaan? Of ga je mij dat zelf laten zien als ik eenmaal bij je woon? Dat we samen op ontdekking gaan naar alles? Dat lijkt mij wel heeeeeel erg leuk!!! Dan kan je mij aan iedereen laten zien en als ze mij dan aankijken, laat ik hen ook verdrinken in mijn ogen. Alleen blijf ik dan wel bij jou hoor! Jij bent dan namelijk mijn bff!!

Dikke zoen van Nika

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,- 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Nika 310x328