Minou

images/hondjes/2021/12-24/011Minou_puppy_rescue_team2.jpgter adoptie schuin

Minou

Italië
Geadopteerd
Geboren: medio juli 2021
Teef
Verblijft in Nederland
 

Dit leuke meisje is samen met 3 andere pups gewoon achter gelaten bij Concetta in de fabriek. Zie maar wat je er mee doet wordt er dan ook nog bij gezegd! We weten niet zeker of het ook echt familie van elkaar is maar ze bleven in het begin wel allemaal bij elkaar in de buurt. Inmiddels is Minou in Nederland en zit ze in een gastgezin waar ze het uitstekend doet.

Heb je interesse om onze Minou te adopteren? Stuur dan even een berichtje.Het zal een fantastisch gezinshondje gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat haar mandje bij jouw?? Wil je graag kennismaken met deze lieve pup? Ze zit in Wormer waar ze graag kennis met je wil maken.

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

Minou is al in  Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

De ouders van Minou zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte! 

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

images/hondjes/2021/09-30/Minou/Minou_560.jpg