Mikka

Mika 310x534ter adoptie schuin

Mikka

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio januari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Mikka en Millie zijn 2 stoere dametjes die allebei naar Anna zijn gebracht omdat men ze midden in the middle off no where waren tegen gekomen.We vermoeden dat ze zusjes zijn omdat ze zo aan elkaar hangen en dat ze zo ongeveer 3 maandjes oud zijn. Ze houden van knuffelen en van spelen met de andere hondjes die bij Anna zitten. Ze moeten nog even in Italië blijven totdat ze groot en sterk genoeg zijn om te mogen afreizen naar Nederland. Meer foto’s van deze zusjes zijn te vinden op onze facebookpagina.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.
Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, nu, maar ook straks na de corona. Meer foto's van Mikka vind je op onze facebook pagina.

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.
De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,-

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Mika puppy rescue team 3Mika puppy rescue team 9