Miele

Miele 1268x620gereserveerd 174x19

 Miele

Italië
Gereserveerd
Geboren: augustus 2020
Teefje
Verblijft in Italië, Vibo Valentia

 

Geboren bij onze rescuer Concetta nadat de mama hond veilig en wel daar een warm mandje kreeg. Ze waren met zijn 4 tjes maar 1 puppy heeft het niet overleefd. Miele en haar zusjes wel en het zijn me een stel doerakjes. Binnenkort komen ze samen met mama hond naar Nederland toe en voor deze blonde dame zoeken we een lief baasje die net als zij veel van knuffelen houd.

We weten helaas niet zoveel van haar achtergrond en kunnen daarom ook niet zeggen hoe groot ze gaat worden. Wat we wel weten is dat het geweldige gezinshondjes gaan worden die het wandelen een stuk leuker gaan maken. We vermoeden dat het een niet al te groot hondje gaat worden.

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig is: € 30,

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

.

Miele 1 Miele 13