Mick

Mick 310x327gereserveerd 174x19

Mick

Italië
Gereserveerd
Geboren: november 2020
Reu
Verblijft in Italië

 

Joooo!!!!

Wat leuk dat je bij mij komt kijken!! Wie ben jij?? Ik ben Mick!! Vielen mijn mooie donkere snuit en mijn bruine vacht je op?? Mooi ben ik he??!! Je kan je ogen niet meer van mij afhouden nu he!!

Ik ben dus Mick, een stoere Italiaanse kerel. Ik vind het heerlijk om met mijn broers en zussen te spelen en keten! Maar weet je waar ik ook gek op ben??!! Knuffelen!! Ik zou heel graag voor altijd met jou willen knuffelen! Ik zie dat wel zitten hoor! Kom ik lekker tegen je aan liggen. En dan kijk ik je aan en dan draai ik op mijn rug voor lekkere belly rubs!! Maar dan moet je me wel eerst adopteren en mij een nieuw huis geven! Nu wil je zeker eerst weten wat voor vlees je in de kuip hebt met mij. Snap ik hoor! Wil ik ook van jou uiteraard. Maar ik wil je wel vertellen waar ik vandaan kom!

Ik ben namelijk gevonden door een van de rescuers hier in Italie. Toevallig waren toen ook vrijwilligers uit Nederland hier, die allemaal hondjes kwamen halen om naar Nederland te brengen en de rescuers kwamen helpen. Die zijn ons komen opzoeken. Samen met mijn broers en zussen woonde ik toen nog op een heel vies terrein. Met allemaal modder en vuilnis op de grond. En er stonden trailers en vrachtwagen en er reden ook trekkers rond. Ik sliep daar onder een oude caravan. Toen de rescuer met de vrijwilligers kwam, hadden ze allemaal lekker eten voor ons meegenomen! Dat was me toch een verwennerij!! Onze mama woont ook op dat terrein, samen met nog een teefje en een reu. Als je onze mama ziet en die reu, denk ik wel dat hij onze papa is. Hij heeft namelijk net zo’n mooie lange vacht. Onze moeder is een korthaar dame, ook echt een Italiaanse schoonheid hoor! Onze rescuer en de vrijwilligers vonden het toch wel een beetje eng hier voor ons en wilden ons veilig hebben. Ze hebben nog geprobeerd onze mama ook mee te lokken, maar die was net te snel voor de vrijwilliger. Aangezien het al donker was geworden, hebben ze ons nog bij mama gelaten. De volgende dag heeft de rescuer ons toch weggehaald, omdat we ook de weg op dreigden te lopen en zij niet wilde dat wij werden doodgereden. Helaas hebben zij onze mama niet kunnen overtuigen dat ze ook mee moest komen. De rescuer heeft ons meegenomen naar haar opvang. De volgende dag hebben de vrijwilligers ons meegenomen in de speciale puppy en honden bus naar de andere rescuers, waar wij nu wonen en die heel goed voor ons zorgen!! We krijgen hier lekker te eten en kunnen lekker spelen!!

Wil jij mijn nieuwe baasje worden en mij adopteren?? En mij een nieuw huis geven?? Dan maak je mij heeeeeel erg gelukkig!! Ik zie het helemaal zitten hoor! Ik hoop jij ook! Kan namelijk niet wachten totdat ik met je kan knuffelen en spelen!!

High Five van Mick

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,- 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Mick 310x327