Mexx

Mexx 310x318gereserveerd 174x19

Mexx

Italië
Gereserveerd
Geboren: november 2020
Reu
Verblijft in Italië

 

Hoooiii!!!

Ik ben Mexx! Ik ben een super lieve, maar ook een super sexy Italiaanse jongeman! Want zeg nou zelf, met mijn mooie koppie en mijn donkere ogen ben ik toch wel een echte versierder! Heb je het witte vlekje op mijn donkere neus al gezien?? En mijn mooie witte borst en witte teentjes. Mooi ben ik he! Je kan mij nu al niet weerstaan he!!?? Snap ik ook helemaal hoor! En dat is ook mooi!! Weet je waarom?? Ik zoek namelijk nog een baasje, die mij heel veel wil knuffelen en met mij wil spelen en mij heeeeeeel veel snacks wil geven als ik je heel lief aankijk. En als ik die dan krijg, kom ik lekker bij jou in bed slapen!!! Goed idee he! Dan maak ik je ’s morgens wakker met een kusje op je neus! Ik zie het helemaal zitten!!

Maar nu kan ik dat allemaal wel leuk bedenken, maar je zal denk ik toch meer van mij willen weten denk ik toch??!! Waar ik vandaan kom enzo, allemaal van dat soort dingen. Nou dat kan ik je vertellen hoor! Komtie dan he!

Ik ben namelijk gevonden door een van de rescuers hier in Italie. Toevallig waren toen ook vrijwilligers uit Nederland hier, die allemaal hondjes kwamen halen om naar Nederland te brengen en de rescuers kwamen helpen. Die zijn ons komen opzoeken. Samen met mijn broers en zussen woonde ik toen nog op een heel vies terrein. Met allemaal modder en vuilnis op de grond. En er stonden trailers en vrachtwagen en er reden ook trekkers rond. Ik sliep daar onder een oude caravan. Toen de rescuer met de vrijwilligers kwam, hadden ze allemaal lekker eten voor ons meegenomen! Dat was me toch een verwennerij!! Onze mama woont ook op dat terrein, samen met nog een teefje en een reu. Als je onze mama ziet en die reu, denk ik wel dat hij onze papa is. Hij heeft namelijk net zo’n mooie lange vacht. Onze moeder is een korthaar dame, ook echt een Italiaanse schoonheid hoor! Onze rescuer en de vrijwilligers vonden het toch wel een beetje eng hier voor ons en wilden ons veilig hebben. Ze hebben nog geprobeerd onze mama ook mee te lokken, maar die was net te snel voor de vrijwilliger. Aangezien het al donker was geworden, hebben ze ons nog bij mama gelaten. De volgende dag heeft de rescuer ons toch weggehaald, omdat we ook de weg op dreigden te lopen en zij niet wilde dat wij werden doodgereden. Helaas hebben zij onze mama niet kunnen overtuigen dat ze ook mee moest komen. De rescuer heeft ons meegenomen naar haar opvang. De volgende dag hebben de vrijwilligers ons meegenomen in de speciale puppy en honden bus naar de andere rescuers, waar wij nu wonen en die heel goed voor ons zorgen!! We krijgen hier lekker te eten en kunnen lekker spelen!!

Maar toch is het niet zo leuk als bij jou wonen!!! Dus wil je mij alsjeblieft adopteren?? Dan kunnen we lekker gaan wandelen en knuffelen en kan ik lekker boeven bij jou! Wil jij mij een Gouden mand geven?? Aaaahhhh toooeeee

Dikke lebber van Mexx

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,- 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Mexx 310x318