Maya

Maya 310x534gereserveerd 174x19

Maya

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio januari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Maya en Maddox werden samen met de rest van de familie gered. Vies, bang, nat en hongerig kwamen ze aan bij de rescuer. Nu krijgen ze een goed en liefdevolle verzorging, maar met zo’n slechte start is het niet gek dat ze een beetje terughoudend zijn.

Maya zal met een beetje geduld een prachtige hond gaan worden waar heerlijk mee gewandeld kan worden.

Zij is nog niet zindelijk en lopen aan de lijn zal zij ook nog moeten leren maar als je in haar lieve oogjes kijkt dan heb je dat graag over om dat te doen met haar. Zij zal een middenmaat hondje gaan worden vermoeden we maar zeker weten doen we dat natuurlijk nooit. Onze mooie lieve Maya zal haar uiterste best bij je gaan doen en zal al jullie harten doen smelten.

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze lieverd geweldig gaan vinden.

Maya komt rond juni naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Maya zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Maya puppy rescue team 1