Masia

images/hondjes/2021/12-24/Masia/Masia_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Masia

Italië
Gereserveerd
Geboren: eind september 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

Masia is samen met haar zusjes gevonden zoals ze vaak in een verlaten gebied. Aan hun lor over gelaten met heel weinig kans om te overleven. Zoiets is hier niet voor te stellen maar helaas in het zuiden van Italië is dit dagelijkse kost. Deze 3 hadden geluk. Ze zijn op tijd gevonden en naar onze rescuer gebracht. We denken dat het zusjes zijn maar zeker weten doen we dat niet. We gaan er wel vanuit. Samen met haar zusjes leeft zij nu bij Anna die hen liefdevol verzorgt en groeien ze op tot vrolijke speelse pups. 

Wil jij een van deze mooie lieve puppy’s adopteren? Stuur dan even een berichtje. Ze moeten nog even wat groeien voordat ze naar Nederland mogen komen. Dan mogen ze hier hun baasje gaan vermaken met hun capriolen. Het zullen fantastische gezinshondjes gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat hun mandje bij jouw?? 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

Masia komt in februari naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Meer foto’s van Masia vind je op onze facebookpagina. 

De ouders van deze pups zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte! 

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

images/hondjes/2021/12-24/Masia/Masia_puppy_rescue_team-280x.jpg