Mara

mara optimizedter adoptie schuin

 Mara

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio juli 2020
Teefje
Verblijft in Italië, Vibo Valentia

 

Op een warme zomerdag liep Concetta naar haar werk toe en iets in haar ooghoeken trok haar aandacht. Ze zag een klein bruin hondje op en neer lopen. Ze ging er naar toe en het bleek een mama hond te zijn die op zoek was naar voedsel. De vriendelijke mama hond die we Lola hebben genoemd bleek 4 pups bij zich te hebben. Na haar werk ging ze ze ophalen en toen bleek er 1 pup weg te zijn. Na navraag in de buurt blijkt dat een mevrouw 1 pup mee heeft genomen. We konden helaas niet meer achter halen waar die naar toe is mee genomen. Deze andere 3 zijn samen met hun moeder naar Anna gebracht waar ze nu verzorgd en gesocialiseerd worden. Het zijn 3 zusjes.

We weten helaas niets van hun achtergrond en kunnen daarom ook niet zeggen hoe groot ze gaan worden. Wat we wel weten is dat het geweldige gezinshondjes gaan worden die het wandelen een stuk leuker gaan maken.

De adoptiekosten bedragen 375 euro, Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig is: € 30,

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

.

Mara1