Maik

Maik 310x534gereserveerd 174x19

Maik

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio maart 2021
Reu
Verblijft in Italië

 

Maik is 1 van de 7 pups die bij de poort van Anna achtergelaten werden.

Het is een prachtige licht bruine vent met een heel zacht karakter. Hij speelt graag met de rest van het stel en vind hij het geweldig om samen met zijn zusjes alle aandacht te krijgen. Met zijn speelse karakter en zijn mooie uiterlijk zal hij menig hart gaan veroveren. We hebben geen idee hoe ze eruit gaan zien als volwassen hond en weten we niet hoe groot ze gaan worden, maar we gokken op een middenmaat.

Maik wil heel graag een eigen baasje om mee te wandelen en te spelen.

Onze mooie lieve Maik met zijn sprekende oogjes en zijn gekke puppy streken zal zijn uiterste best bij je gaan doen en zal al jullie harten doen smelten.

 

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze lieverd geweldig gaan vinden.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Maik komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Meer foto’s van Maik zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Maik puppy rescue team 4