Mack

Mack 310x327Geadopteerd 1 174x19

Mack

Italië
Geadopteerd
Geboren: november 2020
Reu
Verblijft in Italië

 

Hallo! Hallooo!! Hallooooohhoooo!!!

Wat zit je te staren??? En wat kijk je verliefd??? Ooohh ik snap het al! Je bent verdronken in mijn lieve mooie ogen!! Daar had je niet op gerekend he??!! Heb ik je gewoon ingepakt met mijn donkere kijkertjes!! Maar dat is mooi, want als je dan straks mijn baasje bent, doe ik dat ook als ik wat voor elkaar wil krijgen bij je. Als ik een lekkere snack wil of lekker bij je in bed wil liggen. Dan wind ik je gewoon om m’n poot met die ogen van me, ghehehe.

Maar ik snap dat je wel wat meer van mij wil weten eerst. Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Mack. En ik ben een knappe Italiaanse jongeman die gek is op aandacht! Nu zal je vast willen weten hoe ik hier ben gekomen. Nou, dat zit zo.

Ik ben namelijk gevonden door een van de rescuers hier in Italie. Toevallig waren toen ook vrijwilligers uit Nederland hier, die allemaal hondjes kwamen halen om naar Nederland te brengen en de rescuers kwamen helpen. Die zijn ons komen opzoeken. Samen met mijn broers en zussen woonde ik toen nog op een heel vies terrein. Met allemaal modder en vuilnis op de grond. En er stonden trailers en vrachtwagen en er reden ook trekkers rond. Ik sliep daar onder een oude caravan. Toen de rescuer met de vrijwilligers kwam, hadden ze allemaal lekker eten voor ons meegenomen! Dat was me toch een verwennerij!! Onze mama woont ook op dat terrein, samen met nog een teefje en een reu. Als je onze mama ziet en die reu, denk ik wel dat hij onze papa is. Hij heeft namelijk net zo’n mooie lange vacht. Onze moeder is een korthaar dame, ook echt een Italiaanse schoonheid hoor! Onze rescuer en de vrijwilligers vonden het toch wel een beetje eng hier voor ons en wilden ons veilig hebben. Ze hebben nog geprobeerd onze mama ook mee te lokken, maar die was net te snel voor de vrijwilliger. Aangezien het al donker was geworden, hebben ze ons nog bij mama gelaten. De volgende dag heeft de rescuer ons toch weggehaald, omdat we ook de weg op dreigden te lopen en zij niet wilde dat wij werden doodgereden. Helaas hebben zij onze mama niet kunnen overtuigen dat ze ook mee moest komen. De rescuer heeft ons meegenomen naar haar opvang. De volgende dag hebben de vrijwilligers ons meegenomen in de speciale puppy en honden bus naar de andere rescuers, waar wij nu wonen en die heel goed voor ons zorgen!! We krijgen hier lekker te eten en kunnen lekker spelen!!

De rescuers waar ik nu zit, pak ik ook in met mijn ogen hoor! Ik oefen de hele dag door. Weet je waarom?! Zodat ik dat straks ook bij jou kan doen, als jij mijn nieuwe baasje bent!! Dat lijkt me namelijk zoooo leuk om bij jou te mogen komen wonen!! Lekker warm en gezellig. Dan gaan we allemaal leuke dingen doen en lekker op stap. Maar ook heel veel knuffelen! En ik ga je kusjes geven! Ga ik je snel zien dan?? Dat jij mijn nieuw baasje wordt??

Knipoog van Mack

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,- 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Mack 310x327