Lukkie

images/hondjes/2021/09-11/Lukki_PuppyRescueTeam-567x378.pngter adoptie schuin

Lukkie

Italië
Ter adoptie
Geboren: juni 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

 

Kleine dappere Lukkie. Helemaal alleen!
Rondzwervend, gevonden, en naar Concetta gebracht.
Lukkie laat zich de kaas niet van het brood eten door alle grotere honden en is het een pittig ding! Lukkie zal niet zo groot worden en mag waarschijnlijk eind september naar Nederland reizen.
Deze kleine Lukkie zal een fantastische gezinshondje gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat zijn mandje bij jouw??

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Lukkie komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Lukkie vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

images/hondjes/2021/09-11/Lukki_PuppyRescueTeam-280.png