Loekie

images/hondjes/2021/11-18/Loekie/Loekie_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Loekie

Italië
Gereserveerd
Geboren: eind september 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

Loekie, deze look a like labrador is echt een leukerd. Hij is gek op knuffelen, wandelen en spelen.... en buiten ravotten. Lekker lopen in het bos en op het strand, want een hond met genoeg beweging is een gelukkige hond.

Loekie deze werkelijk prachtige pup werd samen met zijn broertjes en zusjes gevonden op de straten van Vibo Valentia /Calabrië /zuid Italië.

Voor ons ondenkbaar dat er gewoon 9 kleine pupjes moederziel alleen rondlopen, helaas is het daar dagelijkse kost.

Loekie komt in Januari 2022 naar Nederland en is hij gechipt, nagekeken op de zuid Europese ziektes, gevaccineerd en in het bezit van een Europees Paspoort.

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Meer foto’s van Loekie vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

images/hondjes/2021/11-18/Loekie/Loekie_puppy_rescue_team-280x.jpg