Loekie

images/hondjes/2022/06-08/Loekie/Loekie_1_378x567.jpgter adoptie schuin

Loekie

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio maart 2022
Reu
Verblijft in Italië
 

Loekie en Lotje zijn 2 vondelingetjes die in een klein doosje samen gevonden zijn. Onderkoeld en ondervoed vond onze rescuer deze 2 pups. Na een goede verzorging zijn ze nu 2 speelse, actieve pups die het leuk vinden om samen de wereld te ontdekken. Ze hebben een mix qua haartjes. Het is soms een beetje wollig. We weten niet zeker of dat zo blijft of dat het de puppy vacht is.

Als we zo naar hun pootjes kijken lijken ze niet al te groot gaan worden en vermoeden we dat het leuke kleine middenmaat hondjes gaan worden. Maar zeker weten doen we dat nooit omdat we de ouders niet kennen. Eenmaal in Nederland waar ze een vast ritme gaan krijgen met eten, wandelen en een hoop liefde, kunnen ze snel hard gaan groeien. Heb je interesse in deze leuke pups, bel of mail ons.

 

Meer foto’s van Loekie vind je op onze facebook pagina.

==========================================

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
microchip / EU paspoort
voedsel / verzorging in het Shelter
transportkosten Italië - Nederland
veiligheidstuig & halsband & Y-lijn

Bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen een veiligheidset verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts

 

images/hondjes/2022/06-08/Loekie/Loekie_1_560.jpg