Lina

Lina 534x310ter adoptie schuin

Lina

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio januari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Lina is samen met haar kleine zusje Pica gevonden in de straten van Vibo Marina. Ze liepen met zijn 2 tjes daar rond op zoek naar water en eten. Gelukkig werden zij al snel ontdekt en hebben hun vindster hun naar Concetta gebracht, 1 van onze rescuers in Italië. Daar krijgen de dametjes alle zorg die zij nodig hebben.

Inmiddels zijn ze ongeveer 3 maanden oud en zijn het een stel doerakjes samen. Ze spelen met iedereen en zijn het levendige puppy’s. Pica is iets minder brutaal en kijkt graag eerst even de kat uit de boom, maar is het vertrouwen er eenmaal dan gaat ze helemaal los. Haar bijnaam is dan ook Crazy wat meer dan genoeg zegt.

Pica en lina zullen perfect in een gezin met kinderen passen. Uiteraard moet het hele gezin beseffen dat het om een rescue pup gaat, en dat ook deze pup even tijd nodig heeft om haar draai te vinden binnen het gezin.

Lina komt begin mei naar Nederland en is zij .gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Lina zijn te vinden op onze facebookpagina.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,-

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Lina puppy rescue team 1