Leone

Leone 310x534ter adoptie schuin

Leone

Italië
ter adoptie
Geboren: medio mei 2021
Reu
Verblijft in Italië

 

Onze Leone is langs de kant van de weg gevonden....aangereden door waarschijnlijk een auto. Hij kon nog wel lopen al ging dat moeizaam. We hebben hem naar de dierenarts gebracht en het bleek gelukkig een kleine breuk te zien die met behulp van gips makkelijk zou genezen. Dachten we ...........Helaas wil de breuk maar niet genezen en is er een operatie nodig om te zorgen dat hij nog goed kan lopen. De afspraak bij de kliniek is gemaakt en hopelijk wordt het een geslaagde operatie en kan hij na 4 weken revalidatie weer vrolijk rond huppelen met de rest. Hij heeft een mooie witte wollige vacht en is het een leuke vriendelijke pup. Wat voor ras erin zit weten we niet en ook niet hoe groot hij gaat worden.

Wat we wel weten is dat het een ontzettende knuffelkont is en graag op schoot klimt bij je. Na zijn revalidatie komt ook Leone mee naar Nederland en we weten zeker dat hij iemand heel gelukkig gaat maken met zijn aanwezigheid. Hou je van knuffelen, balletje gooien en wandelen, dan is hij zeker de pup waar je naar op zoek bent! Al moeten we wel even kijken in hoeverre zijn pootje genezen is en dat hij echt alles weer mag. 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij misschien nog eventjes tijd nodig heeft om verder te herstellen. Ook zal  hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Leone komt binnenkort naar Nederland zodra we groen licht krijgen van de dierenarts  en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in hem stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord). 

Meer foto’s van Leone vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Leone 280