Kika

images/hondjes/2022/05-29/Kika/Kira-378x567.jpgter adoptie schuin

Kika

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio februari 2022
Teef
Verblijft in Italië
 

Dappere Kika, zoals zovelen voor je liep je alleen langs de kant van de weg. Op zoek naar eten en drinken. Iedereen liep je voorbij en liet je aan je lot over. Maar we hebben je gespot en konden onze rescuers mee nemen naar een veilige haven. Daar zit je nu, tussen al die andere pups. Je bent een Lucky rescue pup want jij hebt kans op een fantastische leventje in Nederland.

Kika speelt, rent, knuffelt en springt graag met haar rescuers. Het is een lieve pup die uit gaat groeien tot een mooie middelmaat hond. Ze moet nog van alles leren maar ze leert snel en vind al die mensen knuffels helemaal geweldig.

 

Op onze facebookpagina zie je veel meer foto's van Kika.

==================================

Adoptievoorwaarde en kosten

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/05-29/Kika/Kira-560.jpg