Kiki

Kiki 310x534ter adoptie schuin

Kiki

Italië
ter adoptie
Geboren: medio maart 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Kiki is 1 van de 7 pups die bij de poort van Anna achtergelaten werden.

Het is een prachtig bruin bolletje wol en dit meisje houdt van een aaitje en van spelen met haar broertjes en zusjes. Ze heeft een beetje het uierlijk van een herdertje maar heel dit nestje is heel apart omdat ze allemaal anders eruit zien. We hebben dan ook geen idee hoe ze eruit gaan zien als volwassen hond en kunnen nu alleen van hun uiterlijk afgaan.

We weten niet hoe groot ze gaan worden, maar we gokken op een middenmaat.

Kiki wil heel graag een eigen baasje om mee te wandelen en te spelen.

Onze mooie lieve Kiki met haar sprekende oogjes en haar gekke puppy streken zal haar uiterste best bij je gaan doen en zal al jullie harten doen smelten.

 

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze lieverd geweldig gaan vinden.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Kiki komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Meer foto’s van Kiki zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Kiki Puppy rescue team 3