Kaatje

images/hondjes/2021/09-29/Kaatje/kaatje_378x567.jpgter adoptie schuin

Kaatje

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio juli 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

Dit leuke nestje is gewoon bij Concetta in de fabriek achter gelaten. De moederhond van deze pups is bekend want zij zwerft rond bij een bosachtig gebied. Helaas lukt het ons tot op heden niet om haar te redden. Ze is te schuw. We hebben al een keer eerder een nestje pups van haar gehad en voor zover we weten is dit haar 2e nest. Onze rescuers doen hun uiterste best om een derde nestje te voorkomen en hopelijk is de moederhond binnenkort ook veilig en kunnen we haar laten steriliseren. De moeder is ongeveer 32 cm groot maar omdat we niet weten wie de vader is geweest kunnen we niet zeggen hoe groot deze gaan worden. Het zullen naar alle waarschijnlijkheid kleine midden maat hondjes gaan worden. Ze zijn ruwharig, lijken op een kruising terriër met beagle maar welke afkomst ze hebben is natuurlijk nooit met zekerheid te zeggen. Momenteel zijn ze ongeveer 28 cm groot en doen ze het super goed bij Concetta tussen al de pups en volwassen hondjes.

Wil jij een van deze mooie lieve meisjes adopteren? Stuur dan even een berichtje. Ze moeten nog even wat groeien voordat ze naar Nederland mogen komen, maar eind oktober is het dan voor hun zover. Dan mogen ze hier hun baasje gaan vermaken met hun capriolen. Het zullen fantastische gezinshondjes gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat hun mandje bij jouw??

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Kaatje komt naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Kaatje vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

 

images/hondjes/2021/09-29/Kaatje/kaatje_280.jpg