Juultje

images/hondjes/2022/05-24/Juultje/Juultje_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Juultje

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio maart 2022
Teef
Verblijft in Italië
 

Juultje is een echte knuffelkont. Het liefst springt ze in je armen en kan daar heerlijk weg dromen. Ze is een actief hondje maar stopt meteen zodra je haar over haar buikje aait. Dat vind ze helemaal geweldig. Ze geeft je met haar scherpe tandjes ook graag love bites...heel lief maar wel een beetje pijnlijk soms, maar we vergeven het haar want ze is zo lief en zo zachtaardig van karakter dat je gewoon niets anders kan dan van haar houden. 

Deze leuk pup zit al een hele tijd bij onze rescuer samen met haar broertjes en zusjes. In juli komen ze in Nederland aan en zijn wij op zoek naar fijne families voor deze doerakjes. Het is een mix met een labrador en ....? Qua karakter zijn dit super hondjes. Ze wandelen graag, spelen graag, kunnen met iedereen overweg en leren ze ook graag. Dit zijn perfecte gezinsmaatjes en wandelmaatjes. Natuurlijk moeten ze eerst wennen aan hun leventje in Nederland want die scooters, al die auto’s en al die vreemde geuren dat zijn ze niet gewend. Maar met geduld en liefde snappen ze al snel hoe fijn het hier is en zijn ze erg trouw aan hun baasje. Ben je op zoek naar een geweldige, mooie, fantastische pup?? Dan bel ons en we gaan kijken of er match is tussen jullie 2.

 

Meer foto’s van Juultje vind je op onze facebook pagina.

==================================

Adoptievoorwaarde en kosten

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/05-24/Juultje/Juultje_puppy_rescue_team-560.jpg