Jopie

images/hondjes/2021/10x15/Jopie_puppy_rescue_team_15x10.pngter adoptie schuin

Jopie

Italië
Gereserveerd
Geboren: mei 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

 

Moederhond Jose werd bij de poort achter gelaten...hoog zwanger...en eenmaal veilig binnen vond ze de rust om te bevallen. Er waren 5 pups maar helaas gingen er 4 dood en bleef Jopie als enigste achter. Het is een sterk kereltje met een aardig volume als hij blaft. Dit doet hij nog wat uit onzekerheid want stel je voor dat je een kleine ini mini pup bent en je moet je eigen zien te verweren tegen al die andere veel grotere pups. Het is een grappig hondje en als je hem tussen al de honden ziet lopen dan straalt hij gewoon iets uit. Bang is hij zekers niet. Samen met zijn moeder komt hij in september naar Nederland en gaan we voor hem op zoek naar een fijn warm gezin zodat hij hier het leventje krijgt wat hij verdiend. Zijn mama gaat naar een andere stichting toe waar wij mee samenwerken en ook zij zal een prima leventje zonder nog meer pups hier gaan krijgen.

Jopie zal een fantastische gezinshondje gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat zijn mandje bij jouw??

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Jopie komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Jopie vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

images/hondjes/2021/08-23/Jopie/Jopie_puppie_escue_team-280.jpg