Bella

images/hondjes/2022/08-31/Joe/Joe_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Bella

Italië
Ter adoptie
Geboren: mei 2022
Teef
Verblijft in Italië,  Vibo Valentia
 

 

Bella onze spring in het veld is een ontzettende lieve knuffelige pup die het liefst heel de dag met je speelt, kroelt en op je schoot in slaap wil vallen. Het is zo’n lieverd dat je nooit zomaar voorbij kan lopen zonder haar te knuffelen. Deze sociale pup zal het geweldig doen in een gezin die alle tijd voor haar heeft want volop aandacht vind zij alleen maar geweldig.

Deze puppy's dwaalden over straat en volgden hun moeder en liepen het risico overreden te worden. Helaas werd 1 van de 7 pups overreden en zijn ze met zijn 6jes.

Een vrijwilliger haalde ze op en kwam in contact met een dame die aanbood ze te houden tot ze volledig gevaccineerd waren. Deze puppy's zijn erg intelligent, ze houden ervan als het warm is om te baden, zelfs in het kleinste bad. Alle puppy's werden na de vaccinatieprocedure overgebracht naar opvangcentrum Oasi di Carla waar ze nu zitten en hopen op een warme mand in Nederland.

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor 1 van onze rescue pups? Heb je interesse in deze lieve rescue pup? Bel of mail ons en we laten je graag wat filmpjes zien.

Filmpjes van dit stoere, grappige en lieve dametje sturen we je graag toe via Whats App en op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van haar.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

===================================

* bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

 

 

images/hondjes/2022/08-31/Joe/Joe_puppy_rescue_team-560x.jpg