Siena

images/hondjes/2022/08-31/Jesser/Jesser_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Siena

Italië
Ter adoptie
Geboren: mei 2022
Teef
Verblijft in Italië,  Vibo Valentia
 

 

SIena is een prachtige pup om te zien en behalve dat is het ook een super lieve aanhankelijke pup. Zij speelt met groot en klein en is volgt zij de roedel waar ze ook zijn. Maar zodra zij merkt dat er koekjes aankomen dan is haar aandacht weg en heeft zij alleen nog maar oog voor dat lekkers. Heel erg grappig om te zien en ook heel fijn om te weten want zo kan je haar echt heel veel gaan leren. Een lieverd die het zekers verdiend om hier heerlijk door de bossen te rennen en te speuren. Of om samen met de baas over het strand te lopen en rennen. Zij ziet het al helemaal zitten..nu haar baasje nog.

Deze puppy's dwaalden over straat en volgden hun moeder en liepen het risico overreden te worden. Helaas werd 1 van de 7 pups overreden en zijn ze met zijn 6jes.

Een vrijwilliger haalde ze op en kwam in contact met een dame die aanbood ze te houden tot ze volledig gevaccineerd waren. Deze puppy's zijn erg intelligent, ze houden ervan als het warm is om te baden, zelfs in het kleinste bad. Alle puppy's werden na de vaccinatieprocedure overgebracht naar opvangcentrum L’Oasi di Carla waar ze nu zitten en hopen op een warme mand in Nederland.

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor 1 van onze rescue pups? Heb je interesse in deze lieve rescue pup? Bel of mail ons en we laten je graag wat filmpjes zien.

Filmpjes van dit stoere, grappige en lieve dametje sturen we je graag toe via Whats App en op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van haar.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

===================================

* bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

 

 

images/hondjes/2022/08-31/Jesser/Jesser_puppy_rescue_team-560x.jpg