Jela

images/hondjes/2022/06-08/Jela/Jela_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Jela

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio maart 2022
Teef
Verblijft in Italië
 

Dit kleine vrolijke stoere dametje is gevonden in een afgelegen gebied, ver van de bewoonde wereld. Ze liep er samen rond met meerdere pups. Anna was op pad gegaan om deze pups op te zoeken die men gespot had in de weilanden. Ze heeft ontzettend veel geluk gehad dat Anna haar ook daadwerkelijk heeft gevonden. We weten helaas vrij weinig van dit vrolijke stoere dametje. Ze liep er met meerder pups en zijn ze waarschijnlijk gewoon gedumpt. Dus vragen hoe groot gaat ze worden, hebben jullie foto's van de moeder en welk ras zit erin? Nou daar hebben we helaas geen antwoord op. Dit is een echte rescue pup die het geluk had dat ze op ons pad kwam. We vermoeden dat ze nu (juni) ongeveer 3 maanden oud is. Na een goede liefdevolle verzorging mag ze naar Nederland komen en hopen we voor haar een fantastische warme familie te vinden.

==================================
Adoptievoorwaarde en kosten

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/06-08/Jela/Jela_puppy_rescue_team-560.jpg